1704 Kongen Kommer

Kong Frederik IVs Tambourafdeling  vil med dette invitere til det årlige arrangement «1704 Kongen Kommer!»1. juni 2019. 
Nytt av året er at vi har flyttet datoen – for i år – til 1. juni, og stedet er i år den barokke festningsperlen Kongsten Fort som ligger et lite stenkast utenfor Gamlebyen i Fredrikstad.Vi antar at dette påvirker publikum, som jo har vært svært flinke til å møte opp når vi har arrangementet inne i byen, så vi regner ikke med at fullt så mange som kommer for å se på. Grunnen er at i år har KFT et tett samarbeid med Østfoldmuseene – avdeling Fredrikstad, som vi har inngått en sponsoravtale med. Det innebærer at vi blant annet  formidler fortets historie, slik vi har gjort det tidligere, men det er nå mange år siden. Stedet fortjener en gjenoppvekking av sin tornerosesøvn, og musikk, uniformer, skudd og festligheter hører absolutt hjemme der ute. 
Vi vil be avdelingene om samlede påmeldinger med antall deltakende personer til arrangementet, og en tilbakemelding om de ikke kan komme til oss i år. Når antallet er påmeldt, sender vi en faktura for deltakelse på forbrødringen (kr 100 pr person) lørdag kveld (legg merke til at drikkevarer kan/må medbringes).Vi vet at det er fler arrangement på vår og sommerhalvåret, og noen kollisjoner er ikke til å unngå – med tilhørende prioriteringer.  
Vedlegget nedenfor gir fyldig informasjon om gjennomføringen og skisse til tidsplanegging. 
Hjertelig velkommen, alle sammen. 

Med vennlig hilsenCarl Henrik Amundsen.

TSF’s Ceremonimester er gerne behjælpelig med at arrangerer reje til “Kongen Kommer” 28931006, laurits@tordenskiold.dk