Kom vær med

HPIM0350.JPG

Har du lyst til at være med, så har du et hav af muligheder….

Foreningen består af mangel forskellige grupperinger

Artilleri – Gruppen arbejder med kanoner, det er dem som afvikler saluteringer for Kongen og saluteringer ved mange andre begivenheder i løbet af året. Det er også dem som afvikler de store søslag der bliver vist når Svensken angriber Fladstande. Se mere på Artilleriets blok, klik på Artilleriet i højre side.

Livgarden – Gruppen arbejder med våben eksercits, de passer på Kongen og Tordenskiold når de aflægger besøg i Fladstrand. De står gerne æresvagt når der er lejlighed til det. Der holdes klubaften hver 2 uge, hvor der gøres klar til kommende aktiviterer, klargørning af flintemusketter, lave ladninger osv. Se mere på Livgardens blok, klik på Livgarden i højre side.

Fladstrands Tambourer – Gruppen er et tambour orkester som spiller ved alle vores arrangementer, gruppen holder klubaften hver anden uge hvor der øves gamle som nye nummer. Tambourerene har deres egen hjemmeside som du kan besøge på dette link, klik

Almuen – Hos almuen finder du hele Fladstrands befolkning, lige fra tiggeren, tyveknægten til bondekonen med de nyslagtede høns, bagerjomfruen med friske brød, fiskeren og smeden. Klubaftner er meget afhængige af hvad du involverer dig i, ring til os og få en snak. Se mere på Almuens blok, klik på almuen i højre side.

Fladstrands Borgerskab – Gruppen er ofte involveret i at bespise deltager, når der afholdes arrangementer. Til Tordenskioldsdagene har gruppen flere boder hvor der bages Klatter og Arme riddere. Der sælges frugt, hjemmelavet marmelade, kaffe og hjemmebagt kage, øl, sodavand og vin. Der foruden er der en uldstue og et apotek med Lazerat til. Gruppen holder møde ca. 1 gang om måneden. Se mere på Borgerskabets blok, klik i højre side.

Hoffskrædderne – Gruppen mødes hver anden torsdag til klubaften, hvor di fremstiller div. håndarbejder, det er lige fra dragter/uniformer til smykker, nålepuder, sjaler, tasker og andet. Gruppens vinter kollektion bliver siden solgt ved Tordenskioldsdagene. Der lægges stor vægt på, at tøjet er historiske korrekte, derfor bruges der mønstre som er lavet ud fra datidens mode. Gruppen syr så vidt muligt alt i hånden, og de sætter en ære i, at alt er sirligt og nøje udført ned til den mindste detalje. Se mere på Hofskræddernes blok, klik i højre side.

Officers Corpset – De er en lille gruppe som består af voksne personer, gruppens opgave er at følge Kongen når han er på besøg. Gruppen optræder som adelsfolk. Officers Corpset hvor en meget vigtig rolle i forhold til de mindste børn, børnene inviteres til at agerer nye rekrutter som skal indrulleres i kongens hær. Se mere på Officers Corpsets blok, klik i højre side.