Nyheder

now browsing by category

 

Billedgalleri fra Tordenskiolds By tilføjet vores hjemmeside

TSF fylder 25 år.

Er du medlem af foreningen Tordenskiolds Soldater Fladstrand og har betalt dit kontingent for 2023 kan du komme til festen for sølle 150,- kr. TILMELD DIG HER, KLIK

CAC’s 30 års JUBILÆUM

Se hele indbydelsen, Klik her…..

OFFENTLIGT INFO MØDE !

AFHOLDES I “DET GAMLE TURISTHUS” på Scandiatorv i Frederikshavn

Offentlig præsentation af projektet – alle velkommen!

Planerne om Frederikshavns deltagelse i jubilæums-festivalen i Göteborg præsenteres ved et særligt arrangement mandag 3. april kl. 16.30 – 18.00 i det gamle turisthus på Skandia Torv, ved gangbroen til færgerne.


Göteborg fylder 400 år. Frederikshavn er inviteret til den store fejring i begyndelsen af juni og vil bruge muligheden til at gøre svenskerne opmærksomme på Frederikshavns kvaliteter, så endnu flere svenskere finder vej til Kattegatkysten. Det betyder også, at der kommer nyt liv i den bygning på Skandia Torv – for enden af havnegangbroen – hvor Frederikshavn Turistbureau lå i mange år.

– I dag er bygningen tom. Det symboliserer desværre alt for godt, hvordan vi de seneste år har modtaget især vores svenske gæster, som hver dag året rundt rejser til Frederikshavn. Det er på tide, at vi genskaber stoltheden i Frederikshavn, byder svenskerne velkomne og inspirerer dem til hyggelige oplevelser i Frederikshavn, – og med stoltheden, mener jeg i denne sammenhæng, at vi skal gøre lidt mere ud af vores fordør, mener Jan Michael Madsen.

Han er direktør for Fonden Tordenskiold, som fra den svenske erhvervs- og  turismeorganisation Got & Co. har modtaget invitationen til at medvirke under fejringen af Göteborgs 400-års jubilæum. Sammen med b.la. handels- og virksomhedsforeningen FREDERIK, Frederikshavn Havn og Destination Nord, sætter Fonden Tordenskiold derfor kurs mod Göteborg til fejringen af den svenske storbys 400-års jubilæum.

Göteborgs 400-års jubilæum markeres med en gigantisk folkefestival i dagene 2.-5. juni, hvor et forventet dagligt besøgstal på 100.000 gæster skaber stor mulighed for at eksponere sommerens oplevelser i Frederikshavn Kommune og Frederikshavn by. Den stort anlagte erhvervs- og kulturevent afvikles i området Frihamnen i den indre centrale del af Göteborg Havn. Invitationen åbner en unik og lukrativ mulighed for eksponering og markedsføring af Frederikshavn by og Frederikshavn Kommune overfor den næsten 1,1 millioner store befolkning i Stor-Göteborg.

Et stærkt erhvervs- og kultur signal fra Frederikshavn

– Vores deltagelse kan vise Frederikshavn og Frederikshavns Kommunes bevidsthed om værdien af den historiske nære forbindelse mellem Göteborg og Frederikshavn. Vores deltagelse vil desuden understøtte en af Frederikshavn Havns største kunder, Stena Line, hvis interesse i synliggørelse af reasons to go og destinationsudvikling i Frederikshavn Kommune, har været udtrykt gennem mange år og her kommer i spil på aktiv og engageret vis, siger Jan Michael Madsen.

Borgmester Birgit S. Hanen og kommunaldirektør Thomas Eriksen er officielt indbudt af Göteborg Stad til deltagelse i et særligt jubilæumsprogram på byens fødselsdag 4. juni. Arrangementet har deltagelse af blandt andre det svenske regentpar samt et bredt udsnit af Göteborgs store erhvervsvirksomheder.

Levende og aktiv deltagelse i jubilæet

På et 2.500 kvadratmeter stort kajareal i direkte forbindelse og i samarbejde med en af Göteborgs største attraktioner, det historiske skib Ostindiefararen Gothenborg III, er Tordenskioldsfonden blevet tilbudt en fornem mulighed i jubilæumsfestivalområdet. Got & Co. har godkendt en indretningsplan for arealet, der skal levendegøres med historiske aktiviteter, optræden og opvisninger, som har afsæt i de kompetencer, der er udviklet under Tordenskioldsdage i Frederikshavn.

– Det er dog i denne udgave en indbygget målsætning, at aktiviteten skal give inspiration til de mange besøgende göteborgere, så de får lyst til at besøge Frederikshavn og Kattegatkysten i Danmark, fortæller Jan Michael Madsen.

Under den fire dage lange folkefestival på et ialt 70.000 kvadratmeter stort festivalområde, forventes der 100.000 besøgende pr. dag. En meget stor andel af alle besøgende på festivalen vil under opholdet på området besøge det historiske og imponerende historiske skib Ostindiefararen Gøteborg III, som på tidspunktet netop er hjemkommet efter en lang europæisk turné, der afsluttes med startskuddet til jubilæumsfestivalen. Adgangen til skibet går direkte gennem Frederikshavns eventområde, hvor alle aktiviteter henvender sig til både voksne og børn og indeholder et budskab om de mange muligheder for par, grupper og familier under et besøg med oplevelser i Frederikshavn by og hele kommunen.

Offentlig præsentation af projektet – alle velkommen!

Planerne om Frederikshavns deltagelse i jubilæums-festivalen i Göteborg præsenteres ved et særligt arrangement mandag 3. april kl. 16.30 – 18.00 i det gamle turisthus på Skandia Torv, ved gangbroen til færgerne.

Præsentationen suppleres med et særligt indlæg om betydningen af færgernes gæster for Frederikshavn. Oplægget vil italesætte behovet for større fokus på Frederikshavns mange færgegæster, både i forhold til den allerede eksisterende gruppe gæster og det store uudnyttede potentiale med en millionby som Göteborg som nabo.

Indlægsholdere til arrangementet vil være:

Mikkel Seedorf Sørensen, havnedirektør

Dan Kobberup, handelschef

Jan Michael Madsen, Fonden Tordenskiold

Alle interesserede er velkommen.

Tilmelding nødvendig – sendes til: jmm@tordenskiold.dk senest den 3. april kl. 12.00.

Vil du høre mere om projektet og hvordan du kan bidrage og samarbejde om det store fælles og målrettede markedsføringsfremstød mod svenske gæster, kontakt Jan Michael Madsen fra Fonden Tordenskiold.

jmm@tordenskiold.dk

IMG_5363.jpg

Mvh

Jan Michael MadsenFonden Tordenskiold i FrederikshavnTlf.: +45 2688 1717

Mere info: www.krudttaarnet.dk

Kongen kommer 2023, Norge

KLIK FOR HELE INDBYDELSEN

Inbjudan till Tabberaset i Oravais
9 – 11 juni 2023

Indbydelse og tilmelding, klik her.

Indbydelse

Slottsloven har den glede av å invitere til Vinterøvelse 25. marts 2023.

Se indbydelsen, klik her….

Indbydelse

Slottsloven har den glede av å invitere til historisk event i Halden 5-6-7 Mai 2023.

Hjertelig velkommen 😀

Mvh,  Styreleder i Slottsloven.

Se indbydelsen klik her..

Fællesspisning

TSF vil gerne styrke samarbejdet i Tordenskiolds By det gør vi hermed

Tilmelding KLIK HER !

Bal på Arendal Rådhus 1815

Se hele invitationen. klik her !