Almuen indtog Knivholt

Havde en rigtig hyggelig aften, hvor vi havde besøg af Casper Sørensen, der levende fortalte om de nye socialøkonomiske virksomheder på Knivholt. Første ben er igang – produktion af gamle grøntsag sorter. Der er lavet forskellige undersøgelser sammen med Sygehus Vendsyssel og her har man fundet ud af at det er en god hjælp for diabetikere at spise disse grønsager ( når det er godt for denne gruppe, er det vel godt for os alle)

Fil_000
Gårdbutikken er åben alle hverdage kl. 10.-12 Vi fik set nogle af de høstede grønsager, ligeledes oppe og se hvor flot de stod i marken.
Pia havde lagt en flot buket tørret hørblomster – så igen en ny ide for os til Tordenskioldsdagene,-
der fuldt ud passer tidsmæssigt. Kaffe på kanden var der selvfølgelig også og Sanne havde lavet en fantastisk rabarberkage. Vi sluttede aftenen med at synge nogle dejlige sange fra Tordenskiolds sangbøgerne.

Fil_001

Fil_002

Med venlig hilsen
Anna Sofie Stenberg Mølholt
Borgmester af Almuen